Vill du veta mer? Ring oss på: 0486-211 13

Traktor

Vi har arbetat med att reparera entreprenadmaskiner i Söderåkra och Torsås enda sedan år 1978. Genom åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet, något som bidrar till att vi har den kompetens som krävs för att ta väl hand om ditt fordon.
Att reparera entreprenadmaskiner – en enkel match för oss
Vi på Söderåkra Bil & Traktor har varit verksamma inom branschen i över 40 år. Med en så lång erfarenhet kommer också en bred komptens och en stor kunskap kring de flesta typer maskiner och fordon. Tack vare detta kan våra duktiga mekaniker här på Söderåkra Bil & Traktor reparera entreprenadmaskiner på ett korrekt och säkert sätt. I vår verkstad kan våra mekaniker fixa de flesta problem som kan uppstå med entreprenadmaskiner. Bland annat hjälper vi dig vid problem med hydralik och motor med hjälp av modern verkstadsutrustning.

Akuta bekymmer? Ring oss!

Du som behöver akut hjälp med att reparera entreprenadmaskiner och befinner dig i Söderåkra/Torsås behöver bara ringa ett enda samtal. Med hjälp av vår servicebil kan vi ta oss till platsen och hjälpa dig direkt. Tveka inte att kontakta oss om det uppstår problem!

Köp dina reservdelar och tillbehör hos oss!

Du vet väl att vi även har en butik i anslutning till vår verkstad? Här finner du reservdelar och allt annat som du kan tänkas behöva till din entreprenadmaskin. Vi säljer även diverse olika motoroljor till traktorer och andra entreprenadmaskiner. Det vi inte har på hyllan kan vi enkelt beställa hem och få levererat snabbt.
Välkommen!