Vill du veta mer? Ring oss på: 0486-211 13

Bilar

Söker du kvalitativ bilservice eller reparation? Vi kan hjälpa dig med det mesta kring din bil. Vi har hjälpt våra kunder i Söderåkra/Torsås med bilreservdelar, reparationer och service sedan 1978. Vi är en del av den rikstäckande kedjan Autoexperten och kan därför utföra service och reparationer på de flesta bilmärken på ett fackmannamässigt sätt. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig och din bil.

Bilreservdelar

Hos oss finner du bilreservdelar av allra högsta kvalité. Som en del av Autoexperten kan vi erbjuda bra reservdelar med riktigt snabb leverans, oftast redan samma dag som de beställs. Du har också tre års funktionsgaranti när du handlar dina bilreservdelar hos oss (gäller ej förslitningsskador).

Service

När du servar din bil hos oss går vi igenom din bil och ser till så att allt står rätt till. Bland annat kontrollerar vi och fyller på bilens vätskor, bilens däck, lampor och motor. Självklart får du en stämpel i serviceboken och dessutom ingår gratis assistansförsäkring i 12 månader! Med assistansförsäkringen får du hjälp vid exempelvis punktering eller tekniska fel, vart du än befinner dig i Sverige.

Reparationer

Dags för att reparera din bil? Vi fixar de flesta bekymmer med motorn, AC strålkastarglas och alkolås. Vi är även ackrediterade att släcka tvåor som du fått på din bil under besiktningen.

Däckservice

Vi erbjuder också däckservice här i vår verkstad. Om du upptäcker att bilen drar åt det ena eller andra hållet kan det vara dags för en hjulinställning. Med vår avancerade utrustning ser vi till att din bil får en korrekt fyrhjulsinställning, vilket både minskar däckslitage och bensinförbrukning samt ger en ökad säkerhet. Vi kan också hjälpa dig med däckskifte och balansering, dessutom har vi försäljning av däck i vår butik!

Välkommen till oss på Söderåkra Bil & Traktor – Vi hjälper dig med din bil!