Vill du veta mer? Ring oss på: 0486-211 13

Däckhotell

Söderåkra Bil & Traktor – ditt lokala däckhotell i Söderåkra och Torsås!
Är du trött på att krångla med däckskifte två gånger om året? Eller har du dåligt med förvaringsutrymme? Gör som många andra redan gjort och boka en plats för dina däck på vårt däckhotell här i Söderåkra, i närheten av Torsås. På vårt däckhotell kan du förvara dina däck till en låg kostnad och vi har plats för massvis av däck! Att förvara dina däck här hos oss innebär bara fördelar för dig. Dels slipper du krångla med däckskifte, dels fundera över däckens skick och dessutom sparar du massvis med förvaringsutrymme hemma.
Kostnad per säsong: 595 kr.

Vad ingår?

När du kommer hit ser vi till att skifta däcken åt dig, sedan tvättar vi däcken och kontrollerar att de ser bra ut innan vi lägger in dem på förvaring. Bland annat kontrollerar vi att däckens mönsterdjup håller inför nästa säsong, samt kontroll av eventuella snedslitningar. Om det skulle vara några problem med dina däck så meddelar vi dig i god tid att de måste bytas. Eftersom vi även har försäljning av däck här i vår butik kan vi enkelt hitta nya däck som passar just dig och din bil.

Däckhotell med optimal miljö för dina däck

Många förvarar sina däck hemma i garaget eller på balkongen. Detta är dock inte att rekommendera, dels tar dina däck upp onödig plats och dels är det problematiskt för däckens livslängd. Däck trivs allra bäst om de får ligga och vila i en miljö som är sval, mörk och torr. Hos oss förvaras däcken under optimala förhållanden utan starkt solljus, fukt och hög värme, vilket förlänger livslängden på dina däck.
Ta kontakt med oss för att boka en plats, eller om du har några frågor.