Vill du veta mer? Ring oss på: 0486-211 13

Tjänster

Vi på Söderåkra Bil & Traktor är ingen vanlig verkstad. Inom verksamheten finns en hög kompetens kring allt som har att göra med personbilar, traktorer och andra lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi är övertygade om att hög kvalité och god service är en stark framgångsfaktor och vi arbetar ständigt för att du som kund ska känna dig nöjd med vårt arbete.

Vi välkomnar alla, vi hjälper dig oavsett om du kommer som privatperson eller lantbrukare. I vår moderna verkstad utför vi reparationer, service och underhåll på de flesta typer av fordon. Här kan vi bland annat hjälpa dig med:
• Reparationer på personbil, traktorer och entreprenadmaskiner
• Service på personbil
• Däckförvaring
• Fyrhjulsinställning
• Släcka tvåor på din bil

Vår butik

Du vet väl att vi på Söderåkra Bil & Traktor även har en butik? Här finner du ett brett sortiment av olika sorters tillbehör och reservdelar. Bland annat tillhandahåller vi skyddskläder från Oregon, motorsågsutrustning, oljor och oljefilter. Vi är ensamma i dessa trakter om att tillhandahålla den populära oljan Valvoline!
Vi har även försäljning av s.k. Aspenbensin, vilket är en miljövänlig bensin som kan användas till bl.a. gräsklippare, motorsågar och båtmotorer.

Varmt välkommen till oss på Söderåkra Bil & Traktor!